Ingatlan adás-vétel, bérbeadás

Ingatlan tanácsadóink az alábbi szolgáltatásokkal segítik ügyfeleinket az ingatlan adás-vétel, bérbeadás során: az ingatlan adatainak szakszerű rögzítése, fényképfelvételek készítése, saját nyilvántartásba történő felvétele. Az ingatlan többcsatornás hirdetése ideértve a leglátogatottabb internetes oldalakon történő hirdetést is, az érdeklődőkkel, megbízóval való kapcsolattartás, az ingatlan bemutatása, tanácsadás a tárgyalási szakaszban, a megbízó és a vevő közötti megállapodás létrejöttének elősegítése.

Ingatlanközvetítői megbízás esetén 5-6 internetes honlapon és 2-3 országos napilapban hirdetjük az ingatlant, s rendkívül széles körben ajánljuk az ingatlant társirodáinknak.
Fontos szempontnak tartjuk, hogy csak azoknak az érdeklődőknek mutassuk be az ingatlant, akiknek komoly vételi szándékuk van.
Ellentétben a budapesti ingatlanpiacon kialakult gyakorlattal Ingatlant vásárló vagy bérlő ügyfeleinknek nem számítunk fel költséget.
Az eladóknak kizárólag sikeres értékesítés esetén kell jutalékot fizetni.
A jutalék mértéke: az ingatlan eladhatóságától és forgalmi értékétől valamint megállapodástól  függően a vételár 3% illetve 4%.
A bérbeadóknak csak sikeres bérbeadás esetén kell egy havi bérleti díjnak megfelelő jutalékot fizetni.